Høj kvalitet

30 års erfaring

Sikkerhed i fokus

Totalinddækning

Skal bygningen have en totalinddækning – eksempelvis i forbindelse med renovering af et tag – er vi det oplagte valg. Vi klarer alle typer totalinddækninger i Aarhus, totalinddækninger i Randers og inddækninger i Østjylland.

Bedre arbejdsklima med en totalinddækning

​En totalinddækning giver et langt bedre arbejdsklima og –forhold, hvilket oftest giver meget bedre resultater. Er du i tvivl om, hvilken type totalinddækning i Aarhus og omegn, der vil passe bedst til dit projekt, kan vi tilbyde professionel rådgivning fra A til Z.

Vi har været over 30 år i branchen og kan hjælpe med projekter for både private og erhverv. Hos PS Stilladser går vi højt op i sikkerhed, og derfor leverer og opsætter vi alle stilladser i Aarhus, stilladser i Østjylland og stilladser i Randers med fokus på at, dem, der arbejder på stilladset, kan føle sig hundrede procent trygge. Vi opfylder med andre ord alle krav til sikkerhed.

Kvalitet inden for totalinddækninger i Aarhus

​Hos PS Stilladser er vi kendt for kvalitet. Vores kunders tilfredshed inden for totalinddækning i Aarhus er altid altafgørende.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 86 48 99 00 eller mail info@psstilladser.dk.

Klik på billederne for at se dem i stor format.

Hvem er vi?​

​PS Stilladser ApS

CVR: 26127297

Kontakt os

Telefon: 86 48 99 00

E-mail: info@psstilladser.dk

Find vej

Sandgårdsvej 6

8950 Ørsted

Partnere