PS Stilladser // Sandgårdsvej 6 // 8950 Ørsted

Tlf.: 86 48 99 00

E-mail: info@psstilladser.dk

Stilladsudlejning​

Når det kommer til stilladsudlejning, får du mest ud af at vælge en samarbejdspartner, som har stor erfaring inden for faget, og som har et stort udvalg af stilladser. På den måde sikrer du dig en kvalitetsløsning, og du undgår at ringe forgæves, fordi stilladset ikke er på lager.

​Klarer alle opgaver inden for stilladsudlejning

​Hos PS Stilladser har vi den nødvendige ekspertise inden for stilladsudlejning i Aarhus til at rådgive dig og til at sikre, at du får, hvad du har behov for. Vi kan løse alle typer opgaver og ligger stort set altid inde med det stillads, vores kunder har behov for.

Virksomheden har eksisteret siden 1991. Gennem vores mange år i branchen har fokus været på kvalitet og tilfredse kunder. Vores arbejde er vores stolthed, så derfor lægger vi mange kræfter i alle vores opgaver inden for stilladsudlejning i Randers, stilladsudlejning i Aarhus og stilladsudlejning i andre omkringliggende byer. 

Kontakt os for at høre mere om stilladsudlejning i Aarhus

​Vi løser både store og små opgaver inden for stilladsudlejning i Aarhus og stilladsudlejning i Randers. Ring til os på telefon 86 48 99 00 eller mail os på info@psstilladser.dk for at høre mere.

Hvem er vi?​

​PS Stilladser ApS

CVR: 26127297

Kontakt os

Find vej

Sandgårdsvej 6

8950 Ørsted

Partnere